Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs ENG

Artikel Druckpunkt Magazin

Mens Achter de Patiënt is internationaal gegaan! Onlangs hebben we een artikel mogen schrijven voor een Duits, medisch gerelateerd, tijdschrift: Druckpunkt Magazin. In dit artikel beschrijven we de evidence-based noodzaak van het integreren van echte patiënten in de curricula van toekomstig zorgprofessionals. Benieuwd naar ons literatuuronderzoek, inhoud van ons ondewijsprogramma en de uitdagingen die wij zien bij het integreren van echte patiënten? Download dan hieronder het artikel!

Download artikel
Author Info

MAP

Wilt u eerdere berichten van Stichting Mens Achter de Patiënt teruglezen? Neem dan een kijkje in het nieuwsarchief van Mens Achter de Patiënt: https://www.mensachterdepatient.nl/nieuws/

No Comments

Post a Comment