Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs ENG

Onduidelijkheden? Vraag het Marly!

Marly is oud-deelnemer van Mens Achter de Patiënt en weet als geen ander met welke twijfels mensen zitten voordat ze zich inschrijven voor deelname aan Mens Achter de Patiënt. Kan ik het wel aan om de concentratie voor een bijeenkomst op te brengen? Heb ik wel een goed verhaal? Hoe zit het met mijn mantelzorger/partner die meerijdt? 

Marly heeft deelgenomen aan alle eerdere uitvoering van Mens Achter de Patiënt en weet als geen ander hoe het is om als patiënt deel te nemen aan het programma. Marly beantwoordt graag vragen van toekomstig deelnemers: mocht je dus met vragen zitten of twijfelen om deel te nemen, vraag Marly om advies!

Marly is elke week op maandag- en dinsdagavond beschikbaar tussen 18:00-20:00 op het volgende nummer 045-5330957.

Author Info

MAP

Wilt u eerdere berichten van Stichting Mens Achter de Patiënt teruglezen? Neem dan een kijkje in het nieuwsarchief van Mens Achter de Patiënt: https://www.mensachterdepatient.nl/nieuws/

Comments ( 2 )

 • Monique

  Hallo. Super dat dit bestaat zo belangrijk.
  Heb hier nu eea gelezen en weet niet of jullie hier iets mee kunnen maar…

  Mijn dochter van 14 heeft scoliose. Zitten bij de scoliose vereniging. Hier al aantal x gevraagd of er tieners zijn met scoliose en geipereerd gaan worden in Maastricht. Krijg hier geen antwoord op helaas..

  Als mens als patient.. zou het mooi zijn als ze een lotgenoot zou kunnen vinden.maar hoe??

  Misschien dat jullie iets seten?
  Ze vind het super eng spannend en wil iemand erover horen die al geopereerd is en die nog moet worden geopereerd..

  Hoop dat jullie haar kunnen helpen..

  Gr. Monique

  • STG Mens Achter de Patiënt

   Hoi Monique,

   Wij hebben zo 1, 2, 3 geen lotgenoot beschikbaar, maar hebben wel contacten met de landelijke vereniging voor Scoliose. Mocht er nog behoefte zijn aan deze contacten, stuur dan even een mailtje naar [email protected]

Post a Comment