Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs ENG
Inschrijfformulier patiënten

Heb je Mens Achter de Patiënt opgemerkt in de media en lijkt het je na het lezen van de informatie op de website leuk om jouw steentje bij te dragen aan een empathische(re) gezondheidszorg? Dat kan! Mens Achter de Patiënt is altijd op zoek naar deelnemers die welwillend zijn om hun verhaal te delen met toekomstig zorgprofessionals, die daar weer van kunnen leren! 

Binnenkort organiseren we weer een editie van Mens Achter de Patiënt. De bijeenkomsten van deze editie vinden plaats op dinsdag 23 mei en dinsdag 13 juni op de locatie van Zuyd Hogeschool Nieuw Eyckholt 300, 6400 AN te Heerlen. Als je deelneemt, dan word je op beide bijeenkomsten verwacht. Tussen deze bijeenkomsten door spreek je nog een keer af met twee studenten. Deze studenten zullen geïnteresseerd zijn in u en willen leren hoe ziekte uw leven heeft veranderd. Ook zijn ze geïnteresseerd in hoe empatisch je behandeld bent door artsen en andere zorgprofessionals.

Wanneer je je registreert via onderstaand formulier, ontvang je binnen één dag een bevestigingsmail. 

Voor deelname krijg je een een reiskostenvergoeding. Verdere informatie zal te zijner tijd worden gecommuniceerd via de mail.

Samen veranderen we de zorg van de toekomst! Waar wacht je nog op? Schrijf je in!

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht

I. Gegevens deelnemer

II. Reiskostenvergoeding

NB. Het declaratieformulier wordt later toegezonden.

 

Voorwaarden reiskostenvergoeding:

De reiskostenvergoeding zal verzorgd worden volgens voorwaarden van Zuyd Hogeschool.

 

Beschikbaarheid:

Als je deelneemt, gaan wij er vanuit dat je insdag 23 mei van 18.30-20:30 uur en dinsdag 13 juni van 18.30-20:30 uur beschikbaar bent en dat je ervoor open staat om in de tussentijd twee studenten te ontvangen.