Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs ENG
Raak geïnspireerd

Veel mensen kiezen voor de zorg vanuit hun (com)passie voor de medemens. Door werkdruk, routine en administratief werk dreigt deze compassie steeds meer naar de achtergrond verdrongen te worden. Stichting Mens Achter de Patiënt wil, door haar eigen verhaal te vertellen, mensen deze passie weer te laten hervinden. Daarom biedt de stichting verschillende mogelijkheden die in overleg aangepast kunnen worden op uw wensen.

Lezing

Stichting Mens Achter de Patiënt vertelt over haar zoektocht: de zoektocht naar meer empathie in de zorg, maar ook de persoonlijke tocht die geleid heeft tot het oprichten van de stichting. De persoonlijke lezing prikkelt, inspireert en biedt ruimte voor input en wordt gegeven door de jonge, ambitieuze en bevlogen grondleggers van Mens Achter de Patiënt. 

Workshop

Het geven van workshops is maatwerk, en wij leveren dit graag. In overleg passen wij ons format graag aan op de grootte van de groep, evenals de doelgroep.

De workshop prikkelt, activeert en is bovenal leuk! De workshop wordt gegeven door de jonge, ambitieuze en bevlogen grondleggers van stichting Mens Achter de Patiënt.