Mensgerichte zorg door mensgericht onderwijs ENG

Algemene informatie over onderwijsprogramma Mens Achter de Patiënt

 

Waarom vonden wij het nodig om een stichting op te zetten als Mens Achter de Patiënt? Welk doel hebben wij voor ogen met Mens Achter de Patiënt? De aanleiding en het doel van Mens Achter de Patiënt kunt u lezen door op onderstaande knop te drukken.

Aanleiding & doel

Wat moet u weten als patiënt, indien u graag deelneemt aan het project Mens Achter de Patiënt? Voldoende informatie over wat er van u verwacht wordt en wat u er van kan verwachten als u deelneemt vindt u door op onderstaande knop te drukken.

Informatie patiënten

Waar kan je als student informatie vinden over het project Mens Achter de Patiënt? Geïnteresseerd in deelname of wil je betrokken worden bij het project? Lees hoe je je inschrijft en antwoord op andere vragen door op onderstaande knop te klikken.

Informatie studenten
Beeldvorming

Moeilijk om voor te stellen wat deelname betekent? Ben je benieuwd hoe oud-deelnemers het project hebben ervaren? Op deze pagina vind je een filmpje over het project en interviews met oud-deelnemers! Krijg een beter beeld door hieronder te klikken!

Beeldvorming
Inschrijven

Door op de knop hieronder te drukken zal je terecht komen op de pagina waar je je in kunt schrijven voor deelname aan Mens Achter de Patiënt! Zowel patiënten kunnen zich hier inschrijven, als studenten! Lijkt het je waardevol? Waar wacht je nog op?

Inschrijven